top of page
Zoeken
  • petervandekriek

Interpretaties: wat graffiti onthult over een stad


Om de weergave van je blogfeed op je site te wijzigen, beweeg je de muis over je blogfeed en klik je op Ontwerp. Hier kun je kiezen uit verschillende lay-outs. Als je een gedeelte voor de blogfeed toevoegt aan een andere pagina op je website, kun je een ander design kiezen dan degene op de hoofdpagina van je blog.


Bewerk welke informatie en details in je blogfeed worden weergegeven door op Instellingen te klikken (zoek naar het pictogram met drie stippen).


In het instellingenpaneel kun je met Wix Blog de naam en afbeelding van de auteur, de datum en leestijd, weergaven, opmerkingen en vind-ik-leukteller verbergen of weergeven. Schakel tussen de opties en bekijk je wijzigingen in realtime.


Als je blog is verbonden met een Ledengedeelte, moet je ervoor zorgen dat de knop voor inloggen zichtbaar is voor gebruikers. Als je automatische e-mailmeldingen naar blogabonnees wilt versturen telkens wanneer er een nieuwe post online komt, schakel je de optie voor e-mailmeldingen in je instellingenpaneel in. Begin met het beheren van je blogposts door op Berichten beheren te klikken zodra je tevreden bent met de bloginstellingen.1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Gemiddeld gasverbruik in de winter

Vraag je je af of jouw gasverbruik in de wintermaanden hoger of lager is dan gemiddeld in Nederland? Ontdek hoe je kunt besparen in de aanloop naar koudere maanden. Gemiddeld gasverbruik in de winter

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page